Watermuur

Een muur van water!

Een spettervrije muur van water!

Als alternatief op het watergordijn hebben we een watermuur ontwikkeld. Het water stroomt over een glasplaat van plexiglas, waardoor zowel de hoeveelheid geluid als spatwater gereduceerd zijn tot minimaal. Dit maakt een watermuur oftewel waterwand een goed alternatief voor een watergordijn.  

De waterwand staat in een RVS frame, dit zorgt voor de stevigheid van het geheel, en heeft een relatief onopvallende vijver. Dit maakt deze mobiele watermuur uitstekend geschikt voor o.a. op een beursstand. Het is ook mogelijk om de vijver onder de beursvloer te verwerken, uiteraard afhankelijk van het ontwerp van de stand. Het glas van de waterwand is 1 meter breed en kan naadloos aangesloten worden met meerdere glasplaten. Op die manier kan de watermuur in verschillende lengtes geleverd worden en kan het uitstekend dienen ter afbakening van uw standruimte. De hoogte van de waterwand wordt bepaald door de afmeting van het plexiglas en is ca. 3m hoog. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk. 

In de vijver van de watermuur ligt een klein pompje die het water, uit de vijver, omhoog via het frame begeleidt. De vijver hoeft daarom maar één keer gevuld te worden. De waterwand wordt standaard geleverd met LED- verlichting, maar kan indien gewenst ook zonder verlichting geleverd worden. 

Wilt u graag meer weten over de watermuur? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden! 

Fotogalerij Watermuur