Concert

Waterfonteinen die uit uw podium schieten

Ontdek de magie van water! Wij hebben inmiddels een bijdrage mogen leveren aan verschillende concerten, waaronder de Toppers, Guus Meeuwis, Vrienden van Amstel en Tino Martin. Wij leveren en ontwikkelen diverse watereffecten, u kunt hierbij denken aan waterfonteinen die uit het podium schieten of een waterscherm waarop we kunnen projecteren en zelfs letters en figuren mee kunnen schrijven. Een magische belevenis en een zeer goed alternatief voor de LED schermen die doorgaans worden gebruikt in de huidige concertenreeksen. Wij kunnen de schermen recht, vierkant of rond en op maat maken.

Spectaculaire effecten

Wij hebben diverse fonteinen in ons assortiment. We kunnen fonteinen leveren die tot 6 meter hoog kunnen, maar ook fonteinen die tot 20 meter hoog kunnen spuiten. Al onze fonteinen worden door middel van DMX aangestuurd. De fonteinen kunnen vooraf worden geprogrammeerd of live worden bediend. Onze operators zijn ervaren en denken graag met u mee.
Wilt u graag andere spectaculaire effecten op uw podium? In ons assortiment hebben wij diverse Special Effects apparatuur. Denk aan grote CO2 mistpluimen, vlammenwerpers of een wolk van confetti die over het publiek wordt geschoten. Ook indoor PSE vuurwerk en professioneel outdoor vuurwerk is mogelijk, hiervoor hebben wij ervaren pyrotechnici en hebben wij alle benodigdheden zelf in huis.

Veelzijdige technologie

Onze effecten zijn perfect geschikt voor concerten en tours. De gebruikte fonteintechnologie veroorzaakt geen interferentie met de licht- en geluidsapparatuur. De techniek van de fonteinen is volledig aangepast voor gebruik op evenementenlocaties. De fonteinen passen perfect binnen de moderne high-end evenementenlocaties. Via DMX-besturing kunnen de fonteinen op tijdcode voorgeprogrammeerd worden. Of synchroon bewegen met andere effecten zoals licht, laser, video, pyro en speciale effecten.

Fotogalerij Concerten