Bubbelwanden

Wanden vol met bubbels!

Bubbelwanden, geschikt voor ieder evenement. Of het nu een beurs, bruiloft of een openingshandeling is. Bubbelwanden zijn gevuld met water en luchtbellen. Vanaf de onderkant borrelen luchtbelletjes speels naar boven. Een Bubbelwand kan op diverse manieren worden ingezet. Door de kleine afmeting ( 1 x 1 x 0,30 meter) is de waterwand uitstekend geschikt voor op een buffettafel ter decoratie of, in combinatie met meerdere wanden, naast elkaar te zetten voor het creëren van een watermuur. 

Eenvoudig en op maat!

De bubbelwanden kunnen ook ingebouwd worden. Denk aan een maatwerk bar of balie die door uw standbouwer ontwikkeld wordt of in een op maat gemaakt voetstuk, waardoor de bubbelwanden strakker tegen elkaar aan geplaatst kunnen worden. We hebben enkele identieke wanden op voorraad die gebruikt kunnen worden door standbouwers om hun constructie aan te passen aan de wandjes. Op deze manier kunnen ze op locatie snel en eenvoudig worden geïnstalleerd door onze technici. 

Speels en veelzijdig

Alle Bubbelwanden zijn voorzien van LED-verlichting en kunnen worden ingesteld op een kleur naar uw keuze. Heeft u liever een speels effect en wilt u dat de verlichting van kleur veranderd? Ook dat is mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Fotogalerij Bubbelwanden