Vulkaan Fontein

Vulkaan fonteinen

Speelse en chique uitstraling!

Deze prachtige fontein is een heuse attractie op zichzelf. De Vulkaan Fontein zorgt voor een spectaculair tafereel, bijvoorbeeld als entree voor een beurs, fair of andere evenementen, maar ook als decoratie in een vijver, gracht of meer.  

De Vulkaan Fontein heeft 19 spuitkopjes. 12 kleine boogjes, 6 grotere bogen en 1 rechte fontein in het midden. De fontein kan in diverse groottes geleverd worden. De kleinste variant gaat maximaal 4m hoog en de grote variant spuit ruim 8m hoog. Het fontein is altijd in hoogte terug te regelen, dus als 4m te hoog is voor uw locatie, of als er teveel wind staat waardoor mensen last krijgen van waternevel, dan kunnen we de fontein in hoogte terugregelen 

De fontein wordt verlicht met een krachtige onderwater LED-lamp en kan worden ingesteld op een kleur naar uw keuze. Wilt u liever dat de kleur continu veranderd? Ook dit is mogelijk. De mogelijkheden met betrekking tot de verlichting is zeer divers. Vraag ons naar de mogelijkheden.  

De vulkaanfontein kan zowel drijvend als in een vijver worden toegepast. Hierdoor is de fontein in principe geschikt voor iedere locatie, ook als er geen water aanwezig is. Dan regelen we dat zelf.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. 

Fotogalerij Vulkaan fonteinen