Waterprojectie

Water projectie

Een bijzondere creatie tussen realiteit en projectie!

Waterprojectie brengt water tot leven! Door middel van een beamer, Laser of Mac2000 Spot Moving light, is het mogelijk om bijvoorbeeld een film of animatie te projecteren op een waterscherm. Bij gebruik van een Mac2000 Spot Moving Light projecteren we met een GOBO, bijvoorbeeld uw logo op het waterscherm. Dit kan in het zwart-wit maar kan ook zeker in kleur worden ontwikkeld. Een Gobo is een glazen dia gemaakt van hoogwaardig glas. De Gobo maken wij niet zelf, dit besteden wij uit en wordt naar uw wensen gemaakt.

U kunt kiezen voor 3D-mapping, hierbij wordt een optische illusie tussen 2D en 3D gemaakt, een bijzondere creatie tussen realiteit en projectie. Met behulp van laser of een beamer kunnen wij bewegend beeld op het water projecteren.

Voor ieder project een geschikt systeem

Voor outdoor evenementen en locaties met vijver, gracht, meer of andere soort waterpartij hebben wij opspattende waterprojectieschermen. De pomp voor dit systeem hangt in het water en spuit het water in een parabool omhoog. Dit scherm leent zich uitstekend voor projectie met zowel beamers als laser. Wij kunnen diverse afmetingen leveren. Ons kleinste waterscherm spuit ruim 5 meter hoog en 15 meter breed, het middelgrote scherm spuit ruim 8m hoog en 25m breed en ons grootste waterscherm spuit ruim 20 meter hoog en 40 meter breed, volgens de technische specificaties zelfs 25m hoog en 50m breed. Zoekt u een waterscherm voor een indoor evenement? Daar zijn onze watergordijnen uitstekend geschikt voor. Dit is een vallend waterscherm waarbij het water gecirculeerd wordt vanuit de vijver die wij eronder plaatsen.

Verrassend en veelzijdig!

De water projectie is mogelijk als het watergordijn tenminste 2 x 2 meter groot is en is het beste zichtbaar in een donkere ruimte. De grootte van het waterscherm wordt in overleg met u bepaald. Wij beschikken niet zelf over beamers en laser, hiervoor werken we samen met zeer gewaardeerde partijen waardoor de mogelijkheden enorm worden vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze medewerkers of laat uw gegevens ‘hier’ achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op!

fotogalerij Water Projectie schermen