Hexagon Fontein

Een gezellige verzamelplaats!

De Hexagon fontein is een veelhoekige vijver. Deze vijver heeft alleen maar gelijke zijdes en kan in veel verschillende afmetingen gecreëerd worden. De vijver op de foto hiernaast heeft 12 gelijke zijdes en een doorsnede van ca. 7,5mHet fonteinbeeld van een Hexagon fontein is divers en kan worden afgestemd op uw wensen. In het midden van de vijver kan bijvoorbeeld een groot standbeeld geplaatst worden. Daar omheen staan fonteinen met dikke bruisende stralen die een hoogte bereiken van 1 meter. Dit is allemaal traploos DMX aanstuurbaar. Natuurlijk zijn er tal van andere mogelijkheden met betrekking tot het fonteinbeeld. We kunnen ook een serie boogfonteinen langs rand van de vijver monteren die in een sierlijke boog naar het middel spuiten en daar allemaal samenkomen.  

De fontein wordt verlicht met krachtige onderwater verlichting. De verlichting wordt vooraf geprogrammeerd, waardoor diverse kleurprogramma’s getoond worden. Wilt u liever dat de kleur statisch is? Ook dat kan worden ingesteld. 

De Hexagon fontein heeft een sterke vijverrand, waardoor het ook zeer  geschikt is om op te zitten. Daardoor kan er een gezellig verzamelpunt worden gecreëerd. We kunnen helaas niet altijd garanderen dat u geen natte kont krijgt, maar gezellig is het zeker.   

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten? Neem contact op met één van onze medewerkers, wij bespreken graag de mogelijkheden! 

Fotogalerij Hexagon fontein