Waaier Fontein

Waaier fonteinen

Indrukwekkend, groot en fotowaardig!

Deze Waaier Fontein is groot, opvallend en fotowaardig. Een waterattractie op zich.  De fontein heeft 7 stralen die in de vorm van een waaier / halve cirkel staan afgesteld. We kunnen deze fontein in 2 verschillende afmetingen leveren, namelijk de ‘kleine’ variant van 10m hoog en 20m breed en de grote variant van ruim 18m hoog en 36m breed. Deze Waaier Fontein is zeer geschikt voor meertjes en grachten. Door zijn grootte is hij imposant en opvallend, ook op grotere locaties. Perfect als decoratie bij een openingshandeling, festival, evenement of bijvoorbeeld als achtergrond tijdens een persmoment.  

De Fan Fountain is voorzien van krachtige onderwater LED-lampen die elke straal individueel verlichten. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt de fontein te verlichten in 1 of meerder kleuren tegelijkertijd. Het is zelfs mogelijk om een schitterende regenboog waaier te creëren, waarbij iedere straal een eigen kleur krijgt. Wilt u dat de kleur constant veranderd of dat de kleuren op de maat van de muziek veranderenOok dat is mogelijk. Wij kunnen vooraf een kleurprogramma instellen welke automatisch afspeelt tijdens uw evenement en daarnaast is het mogelijk om onze of uw operator de verlichting live te laten bedienen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of laat uw gegevens ‘hier’ achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Fotogalerij Waaier fonteinen