Vierkante Fontein

Vierkante fonteinen

Een indrukwekkende finishing touch!

De naam zegt het eigenlijk al, Square Fountain, een vierkante fontein, waar geen bestaande vijver voor op locatie hoeft te zijn. Voor deze vierkante fontein nemen wij namelijk een eigen vijver mee die wij op locatie snel en efficiënt in elkaar zetten. De afmeting van deze fontein is vanaf 1 meter. Dit is de kleinste variant, ook wel ‘Decofontein’ genoemd. De grootte van de fontein bepaalt u zelf. Zo ook de invulling met fonteinen. 

Op de foto is de Square Fountain te zien met 4 jumping jets, die zowel een constante als een onderbroken waterstraal kunnen produceren. De jets staan in elke hoek en zijn gericht op het midden van de vijver. In het midden van de vijver van de Square Fountain, staan 4 schuimfonteinen die tot 4 meter hoogte kunnen spuiten. Tot slot staat er in het midden nog een Vulkaansproeier, die de volledige oppervlakte van de vijver benut. Een indrukwekkende finishing touch! 

Natuurlijk zijn de mogelijkheden zeer divers. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meer of minder fonteinen te plaatsen. Wij hebben een groot assortiment betrekking tot soorten fonteinen. Dit alles wordt met u besproken en volledig naar uw wens geleverd. 

De Square Fountain wordt verlicht met krachtige onderwater LED-lampen die op een kleur naar uw wens kan worden ingesteld. Deze stijlvolle fontein kan worden uitgevoerd in loungestijl wit, chic met een eigentijds tintje of rotsmotief met een steigerhouten rand. In beide gevallen een stijlvolle aanvulling voor ieder soort evenement.  De fontein kan zowel voor binnen- als buiten gebruik worden ingezet.  

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en we bespreken graag hoe uw ideale Square Fountain eruit gaat zien. 

Fotogalerij Vierkante fonteinen