Watershows

Watershows op muziek

Watershows op muziek

Watershow Aqua Nimma Nijmegen 2016

Een unieke en originele beleving

Als u een watershow huurt bij Sense Effects weet u zeker dat u een spectaculaire show kunt verwachten. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld! Onze fonteinen zijn individueel regelbaar in hoogte. De mooiste bewegingen en vormen worden hierdoor gerealiseerd. Dankzij onze speciale software en tijdcode apparatuur kunt u een show op muziek laten maken. 

Wij beschikken over 2 varianten shows. De drijvende shows, deze zijn toepasbaar in bijvoorbeeld een vijver, meer of een gracht, u kunt ook kiezen voor een show vanuit uw vijverbak of een waterbassin (de fonteinen die worden gebruikt zijn niet afhankelijk van de diepte van het water). Indien er geen bestaand water is, nemen wij ons modulair vijverrand systeem mee. Deze variant kunnen we ten allen tijden, op maat gemaakt, vakkundig en snel voor u in elkaar zetten. 

Dynamisch samenspel staat centraal

Bij onze watershows kunt u er vanuit gaan dat pracht en dynamisch samenspel altijd centraal staat. 

Licht en water worden professioneel gecombineerd, samen met de door u aangeleverde muziek en spectaculair vuurwerk of andere special effects. Perfect als u een specifiek nummer terug wilt laten komen in de watershow! Uiteraard zullen we dit van tevoren met u afstemmen tijdens een gesprek. 

Wilt u een gecombineerde watershow met vuur en/of vuurwerk? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Neem contact op met één van onze medewerkers en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. 

Watershows op iedere locatie

De aansturing van de fonteinen geschiedt altijd met de rotsvaste MA2 consoles van MA lighting. Onze tijdcode apparatuur is speciaal ontwikkeld om shows op muziek te maken. Complete eindshows van festivals en evenementen worden met onze tijdcode apparatuur aangestuurd en gesynchroniseerd. 

Wij kunnen watershows maken op zowel indoor- als outdoor locaties. Is uw locatie complex of heeft u een unieke locatie? Geen enkel probleem! Het is zelfs mogelijk om een varende fonteinshow te creëren achter of op een boot. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u graag een spectaculaire afsluiting op uw feestweek, evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Wij denken graag met u mee! 

Fotogalerij Watershows

Sense Effects kan overal een watershow opbouwen