Drijvende fonteinen

Drijvende fonteinen

Mobiele drijvers, overal inzetbaar!

Al onze fonteinen kunnen drijvend worden uitgevoerd. Wij werken met mobiele drijvers, deze kunnen onafhankelijk worden geankerd, maar ook aan elkaar worden gekoppeld. Zoekt u voor uw evenement een fontein ter decoratie of wilt u graag een spectaculaire afsluiting? Onze drijvende fonteinen kunnen, met hun diepte van circa 40 centimeter, bijna overal worden geplaatst. Is uw vijver minder diep? Dan zijn de drijvers niet nodig. Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over onze shows? ‘Klik hier’. 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze drijvende fonteinen en neem contact op met één van onze medewerkers. Wij bespreken graag uw wens! 

Grote eyecatcher

Wij beschikken over een groot aantal standaard fonteinkoppen, waarmee we verschillende spuitbeelden kunnen creëren. Denk hierbij aan een vulkaanfontein, Lance Jet fontein, Geiserfontein, Bruisfontein maar we creëren ook zelf onze fonteinkoppen. Denk bijvoorbeeld aan de Waaierfontein, deze is uniek in zijn soort en kunnen we in verschillende groottes leveren. Deze fontein is door zijn grote voorkomen al zeer populair gebleken op festivals en terreinen met een grote vijver.  We zijn al aan het nadenken over een versie 2.0, de bewegende waaier fontein. Al onze fonteinen worden verlicht met krachtige onderwater LED-verlichting en kunnen op elke kleur naar uw wens worden ingesteld. Door middel van een DMX zijn al onze decoratieve- en drijvende fonteinen in zowel kleur als hoogte traploos regelbaar. 

Cluster van fonteinen

We krijgen regelmatig de vraag om onze showfonteinen te gebruiken voor decoratieve doeleinden. Ook dat is natuurlijk mogelijk. In dit geval maken we een lange rij van fonteinen die elkaar optimaal versterken en mooie bewegende beelden laten zien. Hierin zijn vele mogelijkheden. Onze kleine showfonteinen gaan 6m hoog en onze grote showfonteinen gaan maar liefst 20m hoog. Voor iedere locatie kunnen we hiermee iets passends creëren. In 2020 lanceren we ook een grote serie bewegende fonteinen. Hier hebben we inmiddels uitgebreid tests mee uitgevoerd en ze zijn medio 2020 volledig beschikbaar voor de verhuur.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze decoratieve fonteinen of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 

Onze drijvende fonteinen

Vulkaan fontein

Waaier fontein

Lance Jet fonteinen