Evenementen

Voor ieder evenement!

Voor spetterende evenementen

Evenementen

Beurs

Beurs

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Concert

Concert

Festival

Festival

Opening

Ooening

Feestweek

Feestweek

Een waardevolle toevoeging

De effecten van Sense Effects kunnen voor ieder evenement een waardevolle toevoeging zijn. Voor grote evenementen en kleine evenementen, zoals: beurzen, bedrijfsevenementen, festivals, concerten en openingen zijn er vele mogelijkheden. Denk aan een watershow of vuurwerkshow tijdens de afsluiting van uw feestweek, een watershow bij de opening van een gracht, brug of appartementencomplex of een openingshandeling bij de start van de bouw of juist bij de oplevering ervan.

Chique evenementen, themafeesten of geheel eigentijds. Voor ieder evenement is er wel iets passends te bedenken. Heeft u specifieke wensen, wij denken graag met u mee, en maken indien gewenst graag een passend ontwerp voor u.

DMX sturing, tijdcode programmering

Al onze effecten kunnen middels DMX aangestuurd worden.

Wij leveren bij voorkeur eigen operators die uitgebreide ervaring hebben met het bedienen van de effecten die wij aanbieden. De shows worden veelal op tijdcode geprogrammeerd en kunnen dan ook in de grootste lichtshows vlekkeloos worden toegevoegd.

Wij programmeren onze shows op Grand MA2 Lichtcomputers.

Eenvoud en gemak

Voor kleinere evenementen of beurzen is het veelal gewenst dat de apparatuur eenvoudig te bedienen is. Voor dit soort evenementen leveren wij de effecten ‘plug and play’ op, waardoor u door middel van een eenvoudige handeling de apparatuur/ effecten op kunt starten. Wij hebben diverse soorten decoratieve waterelementen in huis. Dit geeft een stijlvol karakter aan uw evenement. Vraag ons naar de verschillende opties.

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest of een ander feestelijke activiteit? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Voor ieder evenement zijn er passende effecten