Vuur effecten

Vuur effecten

Passend voor elk event

Vuur! Onmisbaar op elk podium. Wij beschikken over een groot aantal vuurmachines, waaronder de stage flames, Flamanics, maar ook Waveflames en de Bigflames met vlammen tot wel 20 meter hoog. Voor elk evenement is er wel een geschikte vuurmachine of ander vuur effect leverbaar. Naast stage flames hebben we ook decoratieve vuur effecten zoals vlamschalen in het assortiment. De vuurschalen zijn zeer geschikt voor onder andere het bevrijdingsvuur. Zowel de podium vlammenwerpers als andere vuur effecten zijn indoor en outdoor te gebruiken.

Onze Stage flames kunnen recht omhoog en schuin worden geschoten. Met de Flamaniacs kunnen wij dit vuurspektakel zelfs uitvoeren in kleur. Geel, groen, oranje en rood zijn de standaard kleuren, maar ook vormen en afwisselende hoogtes zorgen voor een apart schouwspel.  Alle vlammen kunnen met DMX worden aangestuurd, of draadloos met ons pyro schietsysteem. Hierdoor kan het vlamspektakel synchroon op muziek worden verzorgd. Wij werken vooral met SMPTE tijdcode, maar ook midi tijdcode is mogelijk.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid speelt een extra grote rol als het gaat om vuur. Al onze machines zijn gekeurd volgens de geldende normen en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast komt er altijd een gecertificeerde technicus mee naar uw evenement wanneer u gebruik wilt maken van onze vuureffecten. Onze operator zorgt ervoor dat alles met de vlammenwerpers veilig verloopt op uw evenement. Dat is weer een zorg minder voor u!

Vlammen op een varende parade

Voor onze vuur effecten hebben we geen vergunning nodig. Hierdoor kunnen we ook eenvoudig last minute schakelen voor uw uw evenement, feest, concert, festival, bruiloft of andere gelegenheid. Bent u op zoek naar hoge of juist lage vlammen? De hoogte van de vlammen variëren van 2 tot 20 meter.  Zowel voor binnen- als buitenpodia is er een oplossing. Ook voor tijdens een varende parade, zijn onze vlammenwerpers een eye-catcher! Stelt u zich eens voor, een varend spektakel waarin een muzikale fonteinshow met licht en vuur wordt gepresenteerd. Alles is mogelijk bij Sense Effects.

Meer weten over wat er mogelijk is op uw evenement? Neem dan contact met ons op! Onze creatieve specialisten denken graag met u mee om uw evenement tot een spectaculair geheel te maken. Maak ook uw evenement onvergetelijk met vuur!

Fotogalerij Vuur effecten