Waterdecoratie

Sprankelend op ieder evenement!

Voor spetterende evenementen

Waterdecoratie

Indoordecoratie

Indoor Decoratie

Decoratieve fonteinen

Decoratieve Fonteinen

Drijvende fonteinen

Drijvende Fonteinen

Watergordijnen

Watergordijn

Waterprojectie

Waterprojectie

Waterattracties

Waterschommel

Extra dimensie voor een evenement

Onze waterdecoratie is zeer breed inzetbaar. Voor indoor evenementen kunt u denken aan bijvoorbeeld een klassiek waterornament, een kleurrijke fontein op muziek of bijvoorbeeld bubbelzuilen.

Dit zijn transparante zuilen die gevuld worden met water. Belletjes gaan sprankelend omhoog in de buis en wisselen van kleur.
Deze vorm van indoor decoratie hebben we ook in de vorm van een waterwand of bubbelbalie.

De fascinerende werking van water en licht

Naast bubbel decoratie hebben we een breed scala aan decoratieve fonteinen en drijvende fonteinen die decoratief ingezet kunnen worden op uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een grote kroonjet, vulkaanfontein of schuimfontein in een bestaande plas, gracht of vijver op uw locatie, laat uw gasten onder een boog van water doorlopen met onze Jumping Jet entree poort of maak gebruik van onze waterattracties, zoals onze ‘waterschommel’. De mogelijkheden zijn zeer divers. Al onze waterfonteinen zijn voorzien van onderwater LED verlichting. Ook kunnen ze met DMX bestuurd worden. 

Creatief en spectaculair!

We kunnen een wand van vallend water maken,  en zelfs letters en figuren schrijven met water! Een Graphic water screen is een unieke en spectaculaire eye-catcher voor ieder evenement. Als tijdelijke of vaste installatie in bijvoorbeeld een hotel, winkelcentrum, handelscentrum of evenementenhal, maar ook voor een beurs, autotentoonstelling, bruiloft, studentenfeest en andere evenementen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden. We leveren wereldwijd, en maken graag een offerte die past bij de stijl van uw evenement. 

Unieke en bijzondere decoratie