Decoratieve fonteinen

Decoratieve fonteinen

Op maat gemaakt!

Waterfonteinen zijn van grote toegevoegde waarde op uw evenement. Decoratief gezien voegt een fontein veel toe. Fonteinen zijn in veel vormen en maten toe te passen op een evenement, dus ook voor kleine evenementen hebben we creatieve oplossingen.  Wij bouwen onze eigen vijvers, wat ervoor zorgt dat ze ook in alle denkbare vormen gemaakt kunnen worden. Standaard zijn de vijvers vaak rond, vierkant, rechthoekig of veelhoekig, zoals een achtkantvijver. Maar werkelijk iedere vorm is mogelijk. Al onze in- en outdoor fonteinen kunnen variëren in hoogte, kleur en straaldikte.  

Thema Fonteinen

Organiseert u uw evenement volledig in een specifiek thema? Denk aan Italiaans, Las Vegas, Romeinse, Franse fonteinen. Bekende fonteinen liggen vaak ter grondslag aan het idee om een fontein op een evenement toe te passen. Wij hebben diverse fonteinen standaard in ons assortiment die hier goed bij passen. Denk aan onze klassieke fontein, dit is een hele kleine variant, maar we kunnen zo groot leveren als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een ornament midden in de vijver? Ook dat is mogelijk.  

Fonteinen die niet spetteren

Voor kwetsbare locaties hebben we fonteinen in plexiglas buizen ontwikkelt, de Candle Fountains. Deze fonteinen hebben hun eigen waterbuffer die ze constant hergebruiken en zijn speciaal ontwikkelt voor locaties  die niet groot genoeg zijn voor een vijver met fonteinen, maar waarbij de bubbelzuilen niet passen bij het gewenste resultaat. De fonteinen worden verlicht met krachtige onderwater LED-verlichting en kan op elke kleur naar uw wens worden ingesteld. Door middel van een DMX aanstuursysteem zijn al onze decoratieve- en drijvende fonteinen in zowel kleur als hoogte traploos regelbaar. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe te sturen. 

Onze decoratieve fonteinen

Hexagon fontein

Regenboog fontein

Vierkante fontein

Klassieke fontein

Indoordecoratie

Drijvende fonteinen