Indoordecoratie

Indoordecoratie

Waterdecoratie, uniek en fascinerend

Wij beschikken over diverse vormen van waterdecoratie, waarmee we uw feestzaal op een unieke manier kunnen omtoveren tot een chique en eigentijdse locatie. Denk hierbij aan bubbeldecoratie zoals bubbelzuilen en bubbelwanden, watergordijnen die op verschillende manieren geïntegreerd kunnen worden in uw decor, maar ook stand alone kunnen worden toegepast, indoor fonteinen in diverse afmetingen, maar ook spetterloze fonteinen die in een buis zijn verwerkt.

Bent u op zoek naar een pakkende eyecatcher in uw beursstand? Water heeft een fascinerende werking, die zeker in combinatie met LED verlichting op grote afstand opvalt en mensen naar zich toe trekt. Een uitstekend moment om gasten die even staan te kijken aan te spreken en iets te vertellen over uw product en wellicht de link naar het wateritem waar men naar staat te kijken.

Watergordijn en projectie

Zoekt u iets aparts, iets unieks? Denk dan eens aan een watergordijn. Een watergordijn kan als decoratie worden toegepast met LED verlichting, maar kan ook worden gebruikt om op te projecteren met een beamer of laser. Logo’s, maar ook bewegende beelden zijn goed zichtbaar op het scherm. Een uitstekende manier om een evenement, logo of zelfs sponsor nog even extra onder de aandacht te brengen van uw bezoekers. 

Maatwerk

Wij creëren bijzondere dingen. Heeft u bijvoorbeeld een uitgiftebalie nodig? Er zijn tal van mogelijkheden op de markt verkrijgbaar, maar een uitgiftebalie van en met water is uniek en nergens anders verkrijgbaar. De balie kan in iedere wensbare vorm worden geleverd. We hebben enkele standaard elementen van 2,25 x 0,80m die eenvoudig last minute verhuurd kunnen worden. Maar over het algemeen wordt de balie voor ieder evenement op maat gemaakt. We werken ook regelmatig samen met standbouwbedrijven. In dat geval leveren wij enkel de waterelementen die in de bar of balie verwerkt worden en wordt de balie, barombouw ontwikkelt door de standbouwer 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag aan één van onze medewerkers wat wij voor u kunnen betekenen! 

Onze Indoordecoratie

Bubbelzuilen

Bubbelwanden

Bubbelzuilenwand

Bubbelbalie

Fountain Candle

Neem ook een kijkje bij...