Feestweek

Zomerfeesten en Feestweken!

Spetterende mogelijkheden!

Wilt u graag een spectaculaire show ter afsluiting van uw feestweek, of wilt u graag een grote openingsshow? Wij bieden diverse mogelijkheden, denk hierbij aan een vuurshow, een watershow op muziek of een vuurwerkshow op muziek. Maak uw evenement onvergetelijk door meerdere effecten met elkaar te combineren. Bij ons is dit allemaal mogelijk! Door een combinatie te maken van verschillende effecten, bijvoorbeeld met water, vuur, Co2 en vuurwerk, maar ook laser en waterprojectie, creëren wij voor u een spectaculaire show! Alles onder één dak, alles is denkbaar bij Sense Effects!

Passend advies

Onze watershows op muziek zijn altijd toepasbaar. Als er geen bestaande vijver of plas is, kunnen wij met onze eigen vijvervoorzieningen eenvoudig een vijver creëren, deze maken wij speciaal voor u op maat en is denkbaar is diverse vormen en maten. Door de onderwater LED verlichting worden de waterstralen verlicht en dit geeft een magisch effect. Uiteraard kunnen onze watershows gecombineerd worden met onder andere, laserprojectie, lichteffecten en vlammenwerpers.

Afhankelijk van het muziekstuk duurt een show gemiddeld 5 tot 30 minuten. Wij kunnen de shows programmeren op eigen muziek, maar ook zeker op een muziekstuk naar uw keuze. Onze choreograaf beoordeeld de kwaliteit van de muziek en geeft u hierin advies om te zorgen dat het passend is bij uw show. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij bespreken graag hoe uw ideale show eruit gaat zien!

Spectaculair en spraakmakend!

Of het nu gaat om een spectaculaire show of feestelijke decoratie. Bij ons kunt u voor beide terecht. Wij hebben een grote diversiteit aan waterdecoratie in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan water ornamenten zoals een klassieke fontein, een wensfontein, decoratieve fonteinen zoals een grote waaier fontein (een absolute eye-catcher), een fontein met een thema of bubbeldecoratie. Wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Benieuwd wat wij nog meer kunnen bieden? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Fotogalerij Feestweken