Watergordijnen

Watergordijnen

Toepassingen van waterschermen!

Watergordijnen of ook wel Regengordijnen genoemd zijn een absolute eye-catcher op beurzen of andere evenementen.  Door maar liefst drie rijen met nozzles ontstaat er een dichte waterlaag, hierdoor leent het Watergordijn zich uitstekend voor o.a. waterprojectie.Bent u op zoek naar echt iets speciaals, denk dan eens aan ons Graphic Screen. Dit is een watergordijn waarmee kunnen ‘schrijven’. Het scherm kan plaatjes maken, logo’s laten vallen en zelfs woorden schrijven. Een bijzonder systeem en zeer indrukwekkend. 

Alle waterscherm worden verlicht met speciale LED-lampen, waarvan iedere led per pixel kan worden aangestuurd. Ook dit kan weer voor leuke en afwisselende effecten zorgen. 

Naadloos verlengbaar tot grote lengtes

De mogelijkheden met betrekking tot het regengordijn zijn zeer divers. Het scherm kan worden gebruikt ter afbakening van uw ruimte, maar ook als ‘deuropening’. De waterscherm-elementen bestaan uit diverse afmetingen, namelijk 1,2 en 3 meter. Deze elementen kunnen aan elkaar gekoppeld worden en sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor kunnen wij elke gewenste afmeting realiseren.

Alle elementen kunnen onafhankelijk van elkaar bediend worden. Op die manier kunnen wij een opening laten ontstaan om doorheen te lopen. Onze Watergordijnen worden opgehangen in een Truss poort, zo kunt u bepalen hoe hoog uw waterscherm komt te hangen. De slangen en kabels worden in de Truss weggewerkt, zodat deze onopvallend naar boven worden begeleidt. 

Muur van water

Het vallende water zorgt voor verkoeling en mensen komen op het geluid af, maar het is niet altijd wenselijk. In dit geval kiezen we er vaak voor om het water over een glaswand of decoratieve wand te laten stromen. Bij dit systeem is spatwater nagenoeg uitgesloten omdat het water geen vrije val kent. Daarbij is het geluidstechnisch ook rustiger. Een watermuur is enkel geschikt ter decoratie, projectie is enkel op een watergordijn mogelijk, niet op de watermuur.  

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze Watergordijnen of neem contact met ons op, wij denken graag met u mee! 

Onze Watergordijnen

Watergordijnen

Digitaal watergordijn

Watermuur