Regenboog Fontein

Kleurrijk waterspel!

De Regenboog Fontein doet zijn naam al vermoeden, een kleurrijke verzameling fonteinen. Het concept is een ronde fontein die in iedere gewenste afmeting geleverd kan worden. De basis van de vijver wordt gemaakt van een trusscirkel, waardoor iedere gewenste afmeting mogelijk is. De kleinste variant die wij adviseren is 2m doorsnede. Kleiner is wel mogelijk, maar dan spuit de fontein slechts 50cm hoog. De vijverrand leent zich perfect om op te gaan zitten. 

Op de foto is de Rainbow Fountain van 6m doorsnede zichtbaar. In het midden van de vijver bevindt zich een grote Koningsfontein, dit is een meerstraals-fontein die een hoogte bereikt van 4 meter hoog en de volledige oppervlakte van de vijver gebruikt. Om de fontein heen staan in een cirkel maar liefst 11 bruisende schuimfonteinen, die ook een hoogte van 4 meter bereiken. 

De gehele fontein wordt met krachtige onderwater power LED lampen verlicht en kunnen worden ingesteld op elk gewenste kleur. Alles DMX aanstuurbaar 

We beschikken binnen dit concept ook over 1 vaste ronde vijver die een doorsnede heeft van 2,25m. Dit is onze ‘originele Rainbow Fountain’, welke jaren geleden bij de opstart van ons bedrijf een belangrijke rol heeft gespeeld. De fontein is nog steeds te huur, maar nu meer voor evenementen met een wat geringer budget. Deze vijver kan eenvoudig en snel worden geplaatst op bijvoorbeeld een gala of studentenfeest. In de vijver plaatsen we 9 kleine schuimfonteinen die 1m hoog spuiten en in het midden plaatsen we een wat dikkere en hogere schuimfontein. Het is ook mogelijk om slechts 1 fontein in het midden van de vijver te plaatsen. Dit geeft een sierlijk beeld en is ook zeer geschikt voor lagere budgetten.  

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met deze Regenboog Fontein? Neem contact met ons op en we bespreken graag de details met u. 

Fotogalerij Regenboog fonteinen