Waterattracties

Waterfiets ‘Beursspecial’

Een unieke verschijning, de automatische waterfietsHet lijkt op een bierfiets maar dan veel leuker. Wij hebben een systeem ontwikkelt waardoor de fontein reageert op de fiets. Hoe sneller er gefietst wordt, hoe sneller de fontein omhoog gaat. Wij hebben een frame ontwikkelt waarin een fiets vaststaat, dus veilig is deze fiets ook nog. En dat is nog niet alles, de kleur veranderd ook mee. De verlichting begint, zodra u gaat fietsen, met rood. Zodra de fontein hoger spuit veranderd de kleur. Eerst naar oranje, dan naar groen en wanneer de fontein op zijn maximale hoogte is, begint de verlichting in het blauw te knipperen. Er luidt een leuk belsignaal zodra het hoogste punt wordt bereikt. 

Een erg leuk item voor in uw beursstand of op uw netwerkevenement. De fiets kan worden voorzien van branding indien dit wenselijk is. 

Waterschommel

Deze unieke Waterschommel is een ware attractie! De ingebouwde sensoren detecteren uw exacte positie, waardoor het water automatisch stopt wanneer u met de schommel onder het watergordijn door zwaait. Op deze manier is het mogelijk om altijd droog heen en weer te kunnen zwaaien. 

De attractie is een spetterend spel en spektakel en voor ieder evenement geschikt, indoor of outdoor. De Waterschommel is voorzien van een eigen vijver en ombouw, dit wordt stijlvol afgewerkt en kan voorzien worden van branding. 

Het watergordijn wordt verlicht door middel van speciale LED-balken. Kortom een verrassend item voor uw evenement die mensen niet snel zullen vergeten. Wilt u graag meer informatie over de Waterschommel? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. 

Regenpoort

Dat we met onze waterfonteinen en watereffecten speciale dingen kunnen maken dat is inmiddels wel duidelijk, maar we geven u graag nog één leuk idee mee voor uw evenement. Namelijk een spectaculaire entreepoort met een watergordijn. Normaliter heeft een watergordijn een hoge decoratieve waarde, maar we maken onze effecten ook graag interactief. Wij plaatsen een brug over de vijver heen, waardoor uw bezoekers onder het watergordijn door moeten lopen, indien gewenst zorgen we ervoor dat het watergordijn ook uitgezet kan worden boven de brug, maar nog leuker is om uw bezoekers met gepersonaliseerde paraplu’s voorzien van uw logo onder het watergordijn door te laten lopen. Een gegarandeerd succes en zeer leuk fotomoment, kortom: Een prachtig decoratief watergordijn met gratis reclame. 

Hebben we u enthousiast gemaakt? Neem dan snel contact met ons op of vul het contactformulier in voor een offerte op maat.