Bubbelzuilen

Bruisend entertainment voor ieder evenement!

Bent u opzoek naar iets unieks op uw evenement, beurs of zoekt u decoratie voor op uw trouwlocatie? Dan zijn deze bubbelzuilen net wat voor u. Bubbelzuilen zijn doorzichtige buizen die gevuld zijn met water en luchtbellen. Elke bubbelzuil wordt voorzien van LED-verlichting die instelbaar is op een vaste kleur of een kleurprogramma kan afspelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de LED-verlichting instellen in de kleur van uw logo.

Opvallend en stijlvol

Staat u op een beurs en heeft u een kleine ruimte tot uw beschikking? Dan zijn bubbelzuilen ideaal om deze kleine ruimte te laten opvallen. Bubbelzuilen zijn smal, waterdicht en overal in een ruimte te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere Bubbelzuilen op een rij neerzetten, waardoor u een stijlvolle scheidingswand creëert ter afbakening van uw ruimte.

Bubbels op uw evenement?

Wilt u een spectaculair entree dan zijn Bubbelzuilen een absolute eye-catcher op uw evenement. Wij hebben een groot aantal Bubbelzuilen in ons assortiment die gezamenlijk, maar ook los van elkaar te huur zijn. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens hier achter en wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Fotogalerij Bubbelzuilen