Beurs

Beursstands

Uw bedrijf presenteren op een unieke wijze!

Zorg voor een opvallende en stijlvolle beurspresentatie. Wij ontwikkelen water decoratie met een uniek tintje voor beursstands. Gebruik tijdens uw productpresentatie een watergordijn, waarop we uw bedrijfsfilm projecteren of een poort van boogfonteinen of Jumping Jets als entree waar uw bezoekers onderdoor kunnen lopen. De toepassing van waterelementen in uw beursstand zorgt voor een opvallende manier om uw bezoekers kennis te laten maken met een nieuw product of dienst. De vormgeving van uw beursstand van essentieel belang, ook als uw bedrijf niets te maken heeft kunnen wij een belangrijke rol spelen. Onze decoratieve waterelementen zorgen voor een fascinerende uitstraling, hierdoor zullen bezoekers sneller geboeid raken en dat geeft u de kans om een praatje aan te knopen met uw bezoekers.

Wij ontwikkelen beursstands met een uniek tintje. Voorzie uw presentatie van een watergordijn, waarop we uw bedrijfsfilm projecteren. Of vlamschalen op het dak van de stand…. We lichten de stand geheel in stijl uit, en regelen de montage / demontage in het geheel voor u.

Unieke blikvangers voor beurzen

Water beweegt, leeft en fascineert. Gebruik waterfonteinen, ornamenten, of bubbelzuilen om specifieke kwaliteiten van uw producten/diensten te promoten. Bijvoorbeeld als uw product waterdicht of waterafstotend is, kunt u ervoor kiezen om dit product in of nabij een bubbelzuil te promoten. U kunt bubbeldecoratie ook verwerken in een wand achter uw product. Heeft uw product niets met water te maken? Dan nog kan waterdecoratie wel van grote toegevoegde waarde zijn. Het kan dienen als ‘symbool’, als bijvoorbeeld helderheid één van de specificaties is van uw product, maar ook eenvoudig om mensen naar uw stand toe te trekken. Wilt u uw bezoekers graag interactief betrekken bij een activiteit op uw beursstand, dan kunt u ook gebruik maken van één onze waterattracties. Denk bijvoorbeeld aan onze ‘Waterfiets’. Een leuke activiteit waar uw bezoekers enthousiast van raken en wellicht zelfs iets kunnen winnen. Een perfecte kans om uw bezoekers naar uw stand te lokken en ook gelijk gegevens van hun te kunnen verzamelen.

Uniek en opvallend

Wilt u iets unieks voor uw beursstand? Denk dan eens aan een watergordijn. De toepassing van een watergordijn kan een grote bijdrage leveren aan uw productpresentatie. Niet alleen als decoratie, maar kan bijvoorbeeld ook dienen als thema. Met een regengordijn kunnen wij zowel het effect als geluid van een hevige regenbui of waterval nabootsen. Het publiek zal geboeid raken, de rest is aan u!

Heeft u een specifiek idee of wilt u een speciale maat? Wij kunnen alles voor u op maat maken. Denk aan bubbelwanden in uw informatiebalie of een display van water waarin uw logo wordt verwerkt of om uw product mee te promoten. U kunt zelf de kleur bepalen waardoor de waterelementen naadloos aansluiten bij bijvoorbeeld uw logo of huisstijl of indien dit wenselijk is, kunnen wij een kleurenprogramma voor u programmeren. Laat uw beursstand van verre opvallen. We lichten uw stand geheel in stijl uit en regelen de montage en demontage voor u.

Bekijk onze ‘Water decoratie’, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Fotogalerij Beursstands