Digitaal Waterscherm

Digitale Waterscherm

Een spectaculaire eye-catcher!

Een Graphic Water Screen ook bekend als o.a. Digitale Water Printer, Digitaal watergordijn, Waterprinter en Digitaal regengordijn. Een Graphic screen is een spectaculaire blikvanger voor op een beurs, tijdens een concert of tijdens een zakelijk evenementEen digitale water printer heeft talloos veel mogelijkheden. Deze variëren van het laten vallen van logo’s tot woorden, maar ook regeneffecten en andere figuren kunnen ermee gecreëerd worden. Het is een uitstekend alternatief op waterprojectie, die helaas wel een stuk kostbaarder is.  

Graphics screens kunnen in veel verschillende afmetingen geleverd worden. De elementen zijn 1m lang en kunnen naadloos met elkaar gekoppeld worden. De benodigde lengte en hoogte van het systeem zijn afhankelijk van de ruimte op locatie en ook de teksten/ logo’s die u wilt laten vallen. 

We hebben het systeem zelfs gebruikt voor de ontwikkeling van een waterschommel, waarbij het mogelijk is om te schommelen onder het watergordijn zonder nat te worden. Door middel van sensoren bepaalt het systeem waar u exact schommelt en op het moment dat u onder het watergordijn door slingert gaat het systeem voor een 10e seconde uit, waardoor u droog naar de overkant schommelt.    

Voor de Vrienden van Amstel Live hebben we een rond digitaal waterscherm geleverd. Ronde waterschermen zijn in diverse afmetingen leverbaar. Informeer hiervoor bij onze medewerkers. 

Onze digitale watergordijnen worden verlicht met speciale LED-lampen die wij live kunnen bedienen, maar kunnen ook vooraf geprogrammeerd worden. 

Organiseert u binnenkort een beurs, concert of een ander evenement en bent u enthousiast geworden? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee! 

Fotogalerij Waterschermen