Multimediashows

Multimediashows

Een complete show met Waterfonteinen, Special FX, Video, Laser en Professioneel Vuurwerk

Spektakelshow met alle effecten!

Een spectaculaire show die ontstaat door een waardevolle samenwerking tussen diverse partijen en een combinatie van verschillende effecten, gechoreografeerd op de maat van de muziek. 

Het team van Sense Effects is gespecialiseerd in het ontwerpen van de choreografie van waterfonteinen, special effects en vuurwerk.  Door de unieke samenwerking met onder andere Mirage, Duece en nog vele andere partijen kunnen we een totaalconcept voor een multimediashow leveren waarin alle denkbare effecten verwerkt worden, denk aan; Waterfonteinen, vuur, Co2, rook, mist, video, laser en professioneel vuurwerk. 

Wij hebben alles voor professioneel vuurwerk zelf in huis. We hebben een eigen vuurwerkvergunning en een speciale verzekering voor vuurwerkbedrijven die wereldwijd dekking biedt.  

Uniek stukje entertainment

De samenwerking met Duece zorgt voor een geheel nieuwe beleving. De toevoeging van hun spectaculaire acts zorgt voor uniek entertainment waarbij de show een theatraal tintje krijgt. 

Vuurspuwers die metershoge vlammen de lucht in blazen, vuur- en lichtdansers, van brandende waaiers tot vlammende zwaarden, indrukwekkende lichtacts door middel van het gebruik van zogenoemde ‘Poi’. Noemenswaardig hierbij is dat het zelfs mogelijk is om logo’s in dit spektakel te verwerken. 

Multimediashows geschikt voor ieder evenement

Onze multimediashows zijn geschikt voor ieder evenement, de shows worden ontwikkeld in diverse groottes en kunnen dan ook aangepast worden aan de locatie van uw keuze. Voor de toepassing van waterfonteinen hoeft er geen water op de locatie aanwezig te zijn, wij bouwen een maatwerk vijver waar vanuit het spektakel kan plaatsvinden. Heeft u een kleinere locatie, dan zullen wij de effecten daarop afstemmen. Is de locatie enorm, dan pakken we flink uit, uiteraard rekening houdende met het budget dat u beschikbaar heeft voor de show. Al onze shows worden geprogrammeerd op een tijdcode, daardoor kunt u bepalen hoe uw Multimediashow eruit komt te zien. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Wij gaan graag met u om tafel. Hoe ziet uw ideale multimediashow eruit? 

Fotogalerij Multimediashows