Shows

Een totaal show-concept voor uw evenement

Onze shows

Watershows

Watershows

Vuurshows

Vuurshows

Vuurwerkshows

Vuurwerkshows

Multimediashows

Multimediashows

Complete shows, een waar spektakel!

Ben u op zoek naar een onvergetelijke show op muziek, waarbij we proberen in te spelen op al uw zintuigen, waarbij we een complete spektakelshow neer zetten? Lees dan snel verder. Door verschillende special effects met elkaar te combineren proberen wij altijd het maximale uit onze shows te halen. Onze shows zijn enerzijds sprookjesachtig, anderzijds ruig en tot de verbeelding sprekend.

De combinatie van waterfonteinen, vuur, CO2, laser, vuurwerk met licht en muziek maakt de show onvergetelijk. De shows zijn op iedere locatie mogelijk, de grootte van de show wordt aangepast op de mogelijkheden op locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe met de mogelijkheden en een indicatie van de kosten. Daarna plannen we een bezichtiging op uw locatie en gaan we verder de mogelijkheden bekijken en uw wensen bespreken. Hieruit zal een definitieve offerte voortvloeien, waarbij zelfs 3d visualisatie past binnen de mogelijkheden.

Professioneel vuurwerk

Ook voor vuurwerkshows en vuurwerkeffecten (indoor P.S.E. en outdoor mogelijkheden) hebben we alle materialen, toepassingsvergunning en know-how in eigen beheer. Wilt u een vuurwerkshow huren? Neem dan contact met ons op. Voor het opstellen van de offerte is het belangrijk om te weten wat de exacte locatie is voor de vuurwerkshow. Na het eerste contact bekijken we de locatie via Google Maps en beoordelen we, voor zover dat mogelijk is, op welke schaal we vuurwerk kunnen toepassen en of er eventuele moeilijkheden zijn waar we mee te maken kunnen krijgen. In een later stadium plannen we een locatiebezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging kunt u uw wensen doorgeven en zullen wij de locatie beoordelen. Hierna ontvangt u de definitieve offerte van ons.

Van klein tot groot

Door een combinatie te maken van verschillende effecten, bieden we een totaal show-concept voor uw evenement!

We hebben een bijdrage mogen leveren aan veel verschillende grote shows en evenementen, variërend van muziek evenementen, concerten en festivals, tot effecten bij dorpsfeesten, lichtjes routes of decoratieve effecten bij wandeltochten: u kunt voor elk evenement bij ons terecht!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Voor spectaculaire en spetterende evenementen