Bedrijfsevenement

Uw bedrijfsfeest met unieke effecten

Vuur, water en licht

Een bedrijfsevenement kan zijn, het vieren van een jubileum, een personeelsfeest, een opening van een nieuw gebouw of bedrijf, een open dag, maar ook een congres of workshop valt hieronder. We beschikken over diverse decoratieve fonteinen, ornamenten, waterorgels, watervallen en vuurschalen, maar daarnaast ook Special Effects voor bij de band, zanger(es) of DJ.

Wilt u uw evenement afsluiten of openen met een spectaculaire watershow? Wij ontwikkelen spektakelshows, voorzien van entertainment, licht, water, vuur en vuurwerk. Door gebruik te maken van special effects, presenteren wij een magische show vol vuur, mystiek en verrassende effecten. Hier hoeft geen bestaande vijver voor aanwezig te zijn, wij kunnen op iedere locatie een maatwerk vijver bouwen.

Onvergetelijk evenement

Door gebruik te maken van onze waterdecoratie, kunnen wij uw ruimte omtoveren tot een feestelijke ruimte met een gezellige sfeer. Maak uw entree onvergetelijk door uw bezoekers, met een paraplu, onder een poort van vallend water te laten lopen. Maak gebruik van één van onze decoratieve fonteinen met een vierkante vijver of een veelhoekige (Hexagon) vijver. Deze vijvers hebben een brede rand waar uw bezoekers op kunnen zitten.

Creëer een gezellig verzamelpunt door een vuurschaal in midden van de ruimte te zetten waar uw gasten omheen kunnen staan, en op een koude dag gezellig kunnen opwarmen. Is het niet koud? Dan zorgt de vuurschaal vooral voor veel gezelligheid.

Heeft u een bestaande vijver of plas op uw locatie, betrek deze dan bij uw feestlocatie en kijk eens naar onze drijvende fonteinen.

De mogelijkheden van Sense Effects

De mogelijkheden bij Sense Effects zijn eindeloos. Wij ontwikkelen effecten voor u op maat. Bent u op zoek naar blijvende decoratieve waterelementen? Ook voor vaste installaties kunt u terecht bij ons. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website. Heeft u een specifiek idee, twijfel niet en neem contact op met ons op, wij denken graag met u mee!

Fotogalerij bedrijfsevenementen