Festival

Een magische ervaring

Als je aan een festival denkt, denk je aan een gigantische stage, dikke beats en een gave show. Denk je aan een show, dan denk je aan special effects! Wij kunnen alle denkbare en bekende special effects leveren die op de moderne festivals te vinden zijn, maar er is meer. Ontdek de magie van water door middel van unieke vormen en bewegingen. Wij verzorgen gave watereffecten in en om podium. Wij beschikken over diverse mogelijkheden met betrekking tot fonteinen. Denk hierbij aan rechte waterstralen die uit uw stage omhoog spuiten, een waterval achter de DJ of een waterscherm welke zich goed leent voor waterprojectie.

Onze fonteinen zijn DMX-gestuurd, op het ritme van de muziek. Onze waterfonteinen gecombineerd met gave onderwater verlichtingseffecten geven tijdens uw evenement een extra spectaculair effect. We creëren een magische ervaring!

Vuurwerk - waterfonteinen - special effects

Vlammen, CO2 jets, CO2 kanonnen, Confetti, water en vuurwerk! Sense Effects is een totaalleverancier voor special effects en vuurwerk. Wij hebben hiervoor alle materialen en apparatuur en alle benodigde vergunningen en certificaten in huis. Wij gaan graag een stapje verder, en voorzien uw festival van op maat gemaakte special effects. In onze eigen werkplaats kunnen we de specials aanpassen aan de stijl en kenmerken van het festival. We beschikken hiervoor over creatief technisch personeel met héél veel ideeën!

Creëer een magische eindshow door waterfonteinen onderdeel van de show te laten zijn. Door lichteffecten, laserprojectie, vlammenwerpers, vuurwerk en fonteinen te combineren kunnen we een verassende eindshow ontwikkelen, waar mensen nog lang over na zullen praten.
1 aanspreekpunt, 1 leverancier voor alle special effects! Wel zo prettig. Meer weten? Neem eens contact op, we maken graag een vrijblijvende offerte, of komen uw locatie bezoeken om de mogelijkheden daar te bespreken.

Uniek, verrassend, speciaal op maat!

Op warme dagen, kunnen wij door middel van een nevelmachine of een waterkanon het publiek verkoeling bieden, maar ook voor op de camping hebben wij fonteinpleinen. De campinggasten kunnen over het fonteinplein tussen de waterstralen lopen, die niet alleen verkoelend zijn, maar ook nog eens een heel gezellige sfeer geven.

Heeft u een vijver, meer of zwemplas op uw locatie? Dan dient deze uitstekend geschikt voor onze decoratieve fonteinen, denk aan een grote waaier fontein of vulkaan fontein. Ook als er geen bestaande vijver op locatie aanwezig is, bouwen wij een eigen vijver op maat in elk gewenste vorm en afmeting. Onze eigen vijverrandsysteem kunnen wij op bijna elk gewenste plek een bassin bouwen. Zo is het ook mogelijk een vijver bovenop uw bar te maken of uw bar te voorzien van waterelementen. Wij hebben diverse bubbelelementen die wij kunnen verwerken in uw bar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Fotogalerij Festivals