Special Effects

Een magisch hoogtepunt van uw evenement

Voor spetterende evenementen

Special Effects

CO2

Confetti

Confetti Effecten

Vuur

Vuur Effecten

Water

Water Effecten

Vuurwerk

Vuurwerk Effecten

Neem ook een kijkje bij onze shows...

Wilt u meer shows zien?

Extra dimensie voor een evenement

Special effects zijn onmisbaar voor festivals, concerten of andere feestelijke evenementen. Sense Effects levert Special Effects voor ieder evenement! Het doel is het creëren van een magisch moment, een hoogtepunt waar uw bezoekers door zullen worden verrast! Grote confettipluimen, vuurbollen, vuurwerk of waterfonteinen! Ook verzorgen wij andere bijzondere specials, zoals; Amazing dropping balloons: grote ballonnen die automatisch neerdalen op uw publiek.

Een Special Effect geeft het evenement een extra dimensie en maakt elk feest compleet.

Wij werken met wereldwijd gewaardeerde merken, zoals Magic FX en Explo en daarnaast ontwikkelen we Special Effect systemen op maat in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Heeft u behoefte aan een maatwerk oplossing, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Alles in huis voor ieder evenement

In ons assortiment hebben wij Co2 effecten, vuur effecten, confetti/streamers en bieden wij een breed assortiment aan water effecten voor evenementen. Denk hierbij aan fonteinen op het podium, watervallen, maar ook onze decoratieve bubbelzuilen kunnen de show een sprankelend karakter geven achter de DJ. Voor grote festivals hebben we ook een ruim assortiment aan decoratieve drijvende waterfonteinen die eenvoudig stand-alone kunnen worden ingezet. Daarnaast behoort vuurwerk tot de mogelijkheden, denk hierbij aan theatervuurwerk vanaf uw stage of podium, maar ook professioneel groot vuurwerk vanaf een meer behoort tot de mogelijkheden. Het vuurwerk kan zowel op binnen als buiten locaties worden toegepast. Tip: gebruik alle effecten tijdens een gave eindshow en zorg voor een onvergetelijke afsluiting van uw evenement.

De perfecte show!

Al onze Special Effects worden door specialisten verzorgd en kunnen tijdcode synchroon geprogrammeerd worden. Daardoor kunnen effecten zoals licht, geluid en special effects zoals watereffecten, vuur-, en vuurwerk effecten perfect op elkaar worden afgestemd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

{:}

Het creëren van een magisch moment