Watereffecten

Spetterende effecten voor indoor en outdoor

Spectaculaire water effecten in het podium

Fonteinen die uit het podium omhoog schieten, watervallen die in het decor van het podium verwerkt worden,  bubbelzuilen achter de DJ, Air Jets die water tot wel 20m ver over het publiek heen schieten, waternevel kanonnen ter verkoeling van uw publiek en bellenblaas / bubble machines die zorgen voor oneindig veel bellen. 

Water effecten zijn op veel verschillende manieren toe te passen op een evenement, zowel in de vorm van een Special Effect als voor decoratieve doeleinden. 

Bent u op zoek naar een totaalpakket van watereffecten, special effects en vuurwerk? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden, als u contact met ons opneemt. 

Maatwerk vijvers op layherconstructies

We hebben een modulair vijverbouw systeem waarmee we vijvers kunnen verwerken in layher podia. Deze vijvers worden standaard voorzien van zwart PVC vijverfolie. 

Bent u op zoek naar een vijver in een aparte vorm of in een afwijkende kleur? Ook dat is geen enkel probleem. Hiervoor gebruiken versterkte PVC folie die in iedere gewenste kleur te leveren is. Het folie wordt volledig op maat gemaakt voor de vijver, waardoor ook afwijkende vormen kunnen worden uitgevoerd.

Heeft u een DWG tekening of een eenvoudige schets van uw plannen? Stuur deze dan naar ons door, dan kunnen we gelijk een goede offerte voor u opstellen. 

Podiumfonteinen indoor & outdoor

De fonteinen kunnen variëren van decoratieve meerstraalsfonteinen tot Lance Jet fonteinen (rechte stralen). De laatst genoemde zijn beschikbaar in transparante stralen, maar ook dikke bruisstralen. Kenmerkend is dat ze altijd kaarsrecht omhoog gaan, voorzien zijn van full color onderwater LED verlichting, en dat alles traploos in hoogte aanstuurbaar is met DMX. Onze podiumfonteinen gaan tot wel 20m hoogte en daarnaast kunnen we ook enkele fonteinen leveren die spuiten tot wel 40m hoogte. 

Fotogalerij Watereffecten

Watereffecten: als Special Effect en voor decoratieve doeleinden