Freshtival

Lance Jet Fontein

Lance Jet Fonteinen

Eenvoudig, maar attractief!

Deze fonteinen hebben een rechte straal omhoog en zijn zowel afzonderlijk van elkaar als in een groep fonteinen te plaatsen. Vooral in een lange rij versterken de stralen elkaar enorm. Doordat ze in hoogte regelbaar zijn, kunnen we de fonteinen laten bewegen, waardoor het lijkt alsof de fonteinen golven nabootsen. Daarnaast behoren krachtige uitspattingen tot de mogelijkheden. Het blijft fascinerend om naar te kijken.  

De Lance Jet Fonteinen zijn in verschillende hoogtes leverbaar. We gebruiken hiervoor 2 typen fonteinpompen. De kleine variant gaat 6 meter hoog en de grote variant gaat ruim 20m hoog. Ook andere hoogtes zijn mogelijk op aanvraag. De fontein kan standaard worden geleverd met een spuitkop recht omhoog, maar is ook verkrijgbaar met een bewegende nozzle die 2 kanten op kan bewegen of zelfs helemaal 3d. Dit geeft een spectaculair effect en is ook zeker een uitblinker in een watershow. 

De Lance Jet XL Fontein wordt verlicht met krachtige onderwater LED-spots die in iedere kleur van de regenboog kunnen uitlichten. Door het DMX stuurprogramma is de fontein in zowel hoogte, kleur en beweging te regelen.  

De Lance Jet Fonteinen zijn uitstekend te gebruiken voor decoratieve doeleinden maar worden voornamelijk veel gebruikt in onze watershows, openingshandelingen en in podia van onder andere concerten en festivals 

Organiseert u binnenkort een evenement, concert of zoekt u decoratie voor bijvoorbeeld een festival? Onze Lance Jet Fonteinen kunnen zowel op een indoor als outdoor locatie worden toegepast. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Fotogalerij Lance Jet fonteinen