Opening

Het creëren van een herinnering...

De opening van een nieuw gebouw of presentie van uw product

Maak uw (her-) opening, productpresentatie, onthulling, start van de bouw, bereiken van het hoogtepunt, of andere speciale en feestelijke gebeurtenis compleet met een unieke openingshandeling van Sense Effects! Een belangrijke gebeurtenis waar lang naartoe gewerkt wordt en tegelijk een belangrijk pers moment is. U wilt een blijvende herinnering creëren samen met uw relaties, klanten en/of medewerkers. Om deze unieke gebeurtenis te vieren en extra memorabel te maken, verzorgen wij op maat gemaakte openingen en onthullingen, voorzien van special effects, vuurwerk, en meer!

Sense Effects maakt uw opening onvergetelijk!

U kunt hierbij denken aan een valdoek om uw kunstwerk, (nieuwe) logo, standbeeld of product te onthullen, het oplaten van ballonnen met uw bedrijfskleuren en/of logo, een vuurwerkshow op muziek, een watershow op muziek, een grote strik om uw gebouw…. De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd aan te passen aan de stijl en de kenmerken van uw bedrijf.

Met onze bubbel decoratie kunnen wij uw ruimte omtoveren tot een feestelijke ruimte. Wij hebben diverse waterelementen in ons assortiment, waaronder bubbelzuilen, dit zijn transparante zuilen waarin luchtbelletje speels omhoog dwarrelen. Wij hebben deze vorm van decoratie ook in een wand of balie. Onze waterdecoratie is instelbaar op elke kleur naar keuze. Hierdoor kunnen wij de kleur aanpassen aan uw logo of huisstijl.

De openingshandeling doet u natuurlijk zelf

Met een speciale handeling, zoals het doorknippen van een lint, het drukken op een rode knop, of het onthullen van de nieuwe entree door middel van een onthullingsdoek, creëert u een blijvende herinnering voor u en uw gasten. Sense Effects verzorgt een spectaculair moment, om nooit te vergeten! Benieuw wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op, wij bespreken graag hoe uw ideale openingshandeling eruit gaat zien.

Fotogalerij Openingshandelingen