CO2-effecten

CO2 Effecten

Spectaculair en verfrissend!

De CO2 effecten zijn niet meer weg te denken en onmisbaar op ieder feestelijk evenement of festival. CO2 jets worden veelvuldig toegepast als podiumeffect op grote festivals, maar kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een openingshandeling, tentoonstelling, filmopname, (TV) commercial, enzovoort. CO2 is een vloeibaar natuurlijk gas wat niet brandbaar of explosief is en geeft een geweldige witte, ijskoude rookpluim. De ‘mist’ pluim verschijnt in een fractie van een seconde en verdwijnt ook vrijwel direct. Dit geeft een spectaculair effect en bovendien een heerlijke afkoeling voor de bezoekers van uw evenement. 

Voor Co2 effecten hebben we geen vergunning nodig ehet effect kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Wij beschikken over diverse special effects die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Een special effect tilt uw evenement naar een hogere dimensie en maakt uw evenement compleet. 

Absolute 'Must have'

Er zijn diverse types CO2 effecten beschikbaar. De CO2 Jet is de meest voorkomende. Hoge rookpluimen van ongeveer 8 meter zorgen voor een verrassend en spectaculair effect. Met speciale verlichting kunnen we de witte CO2 mistpluimen in elke gewenste kleur uitlichten. Daarnaast kunnen wij ook CO2 Powerjets leveren die een output hebben tot maar liefst 20 meter hoog! Wilt u geen standaard special effects, maar echt iets speciaals waarbij er interactie met het publiek ontstaat? Maak dan gebruik van onze CO2 Guns. Dit zijn geweren waarmee de stoompluimen over het publiek af kunnen worden gevuurd! Een absolute ‘must have’ voor iedere DJ of artiest.  

In onze werkplaats kunnen we de CO2 effecten afstemmen op uw decor. Wij ontwikkelen op maat gemaakte Special Effects-systemen. Dit maakt het mogelijk om aan speciale verzoeken gehoor te geven. We kunnen de stoompluimen uit uw decor laten schieten, of bijvoorbeeld uit een auto als spectaculair effect bij een commercial of TV/Film opname. Bent u geïnteresseerd in een oplossing op maat of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, aarzel niet en neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden voor uw toepassing te bespreken! 

Eindeloze mogelijkheden

Al onze effecten worden live bediend tijdens evenement, maar kunnen ook vooraf op tijdcode (SMPTE) geprogrammeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een tijdcode geprogrammeerde eindshow. Onze operators hebben veel feeling voor timing. CO2 jets kunnen in alle wenselijke hoeken gemonteerd worden en ook van boven naar beneden spuiten. Voor complexere toepassingen beschikken we ook over CO2 jets die als een Moving Head rond kunnen draaien. 

Het team van Sense Effects weet als geen ander hoe special effects tijdens uw festival, evenement of andere feestelijke gelegenheid het beste kunnen worden toegepast. Het doel is om magische momenten te creëren, een hoogtepunt tijdens uw evenement om de bezoekers te verrassen. Een deken van confetti- en/of streamers, vuurballen, vuurwerk en fonteinen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Sense Effects kan ook aangepaste effecten leveren, zoals bijvoorbeeld grote ballonnen die automatisch op uw publiek neerdalen.  

Fotogalerij CO2 effecten