Vuurwerkshows

Vuurwerkshows

Professioneel Vuurwerk en Special FX

Spraakmakende afsluiter of openingsact

Om wat voor evenement het ook gaat, van gala’s tot concerten en van open dagen tot festivals, een vuurwerkshow is geschikt voor ieder evenement. Denk hierbij aan een knallende afsluiting van de avond of juist als openingsact. 

Vuurwerk in de vorm van een opvallende show is in veel gevallen het hoogtepunt van de avond waar uw bezoekers over napraten. Wij verzorgen zowel indoor- als outdoor vuurwerk. 

Het team van Sense Effects bestaat enkel uit goed opgeleid personeel. Wij weten als geen ander hoe vuurwerk professioneel moet worden toegepast. Wij gaan graag met u om tafel en luisteren aandachtig naar uw wensen die het uitgangspunt vormen. Hoe ziet uw ideale vuurwerkshow eruit? 

Veilige en professionele vuurwerkshow huren

Een vuurwerkshow huren klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar veiligheid speelt hierbij ook een belangrijke rol. Wij hebben alles voor vuurwerk zelf in huis. We hebben een eigen vuurwerkvergunning en een speciale verzekering voor vuurwerkbedrijven die wereldwijd dekking biedt. Onze medewerkers zijn opgeleid en ervaren pyrotechnici, die beschikken over de juiste persoonscertificaten. Dat maakt ons tot een betrouwbare partij als u een vuurwerkshow wilt huren. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch? 

Combinatie van effecten!

Fotogalerij Vuurwerkshows