Vuurshows

Vuurshows op muziek

Een onvergetelijke ervaring

Een vlammenshow is een indrukwekkende voorstelling met vuur en is een onvergetelijke aanvulling op uw evenement of feest. Wilt u er een uitbundig spektakel van maken? Of wilt u het liever wat kleiner en beschaafd houden? Met onze DMX-gestuurde vlammenwerpers is het allemaal mogelijk. 

We beschikken over diverse soorten vlammenwerpers, van kleine podiumvlammen voor indoorgebruik tot grote spectaculaire vlammen voor outdoor gebruik. Alles op de maat van de muziek geprogrammeerd. In ons assortiment hebben wij o.a. Flamaniacs, Wave Flames (dit zijn bewegende vlammenwerpers), stage flames, GX-2 flames en big flames. Onze vuurshows zijn geschikt voor ieder evenement! 

Vergunningsvrij vuur!

De vuurmachines van Sense Effects kunnen vooraf worden geprogrammeerd. Daardoor is het mogelijk om een vuurshow op muziek te programmeren. De vlammen lijken dan te dansen op de maat van de muziek. Vooral in het donker zorgt dit gegarandeerd voor een spectaculaire show. De vlammenwerpers kunnen ook op een podium gebruikt worden; zowel voor de band als het publiek een magische ervaring! 

Een vlammenshow is een ideaal alternatief voor een vuurwerkshow. Voor onze vuurshows is geen vergunning nodig, wat het eenvoudiger maakt om op korte termijn te worden neergezet en kan zowel voor indoor als outdoor evenementen worden ingezet. 

De special effects die bij een vuurshow kunnen worden gebruikt zijn eindeloos. Voor een groots spektakel kunnen effecten worden toegevoegd aan de vlammenshow, zoals waterfonteinen en andere water effecten, licht, Co2 en vuurwerk. 

Ook een vlammenshow op uw evenement?

Een vlammenshow op muziek past op elk type evenement. Het is relatief onbekend in de vorm van een show, als special effect wordt het al vele jaren succesvol toegepast. Van bedrijfsfeest tot grootschalige concerten en festivals, maar ook voor privé evenementen. Overal kan een vlammenshow de wauw-factor zijn.  

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Onze vuurshow-specialisten helpen u graag om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken! 

Fotogalerij Vuurshows